LIVRARE si RETUR

Livrarea mărfii
Livrarea mărfii se efectuează în termen de 1-5 zile lucrătoare (notă: anumite articole (cu anumite culori/mărimi/modele speciale) necesită termen de 7-14 zile lucrătoare) din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost precizat un alt termen de realizare a livrării.
În cazul în care se doreşte livrarea mai devreme, rugăm contactarea direct prin telefon.

Garantăm dreptul de returnare a bunurilor comandate. Este suficientă trimiterea unui email pe adresa comenzi@TricouriAdor.ro sau contactarea pe unul din numerele de telefon ce se afla pe site-ul Ador Center SRL. Pentru a beneficia de acest drept produsele trebuie returnate în maxim 15 zile de la data livrării.

Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie. Pentru a grăbi procesul de returnare. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură. În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură, Ador Center SRL poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului.
Curierii agreaţi de Ador Center SRL sunt: Fan Courier, Cargus, Sameday şi DPD. Pentru schimb (2 expediţii) şi/sau pentru retur se va achita contravaloarea transporturi pe baza contractului Ador Center SRL astfel: 25 lei, 2 expediţii – în caz de schimb (Fan Courier, Sameday, DPD) şi/sau prin Cargus la tarif redus calculat de către Cargus în funcţie de greutate. Pentru retur tariful este de 12,50 lei/expediţie.

Retur marfa
În cazul în care doriţi să returnaţi produsul şi să primiţi contravaloarea acestuia veți da un reply la mail-ul de comandă primit de la comenzi@TricouriAdor.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă. *
*Banii se virează doar în cont bancar în termen de 14 zile. Cele 14 zile se calculează din momentul primirii coletului de retur.

DETALII: TERMENI SI CONDITII